Geniet van onze High Tea


Meer dan tien smaken losse thee en landelijke, verse hapjes; een Polder High Tea bij Polderzicht staat garant voor gastvrijheid, gezelligheid en genieten!

 

Geniet van onze High Tea op een unieke locatie. Geserveerd met de lekkerste verse producten. Bij ons geen 'luxe' diepvrieshapjes, maar huisgemaakte lekkernijen.

 

Wij serveren de High Tea elke dag vanaf 10.30 uur tot 17.30 uur.  Neemt u hier voor contact met ons op. U kunt uiterlijk om 16.00 uur starten met het nuttigen van de High Tea. Bij deze (maximaal) twee uur durende high tea krijgt u een etagère met huisgemaakte hapjes en onbeperkt verse, losse thee. 

 

De High Tea dient uiterlijk 24 uur van tevoren gereserveerd te worden via info@theehuyspolderzicht.nl of door te bellen naar 0180-620986. Omdat wij alle hapjes vers bereiden, is het binnen 48 uur niet meer mogelijk het aantal personen te wijzigen. Het aantal personen waar voor is gereserveerd dient te worden afgerekend, ook als u met minder personen verschijnt. De hapjes die over zijn, kunnen worden meegenomen.

 

De kosten voor een Polder high tea bedragen €20,75 per persoon.

 

Op aanvraag kunnen wij de high tea ook maken in een vegetarische of glutenvrije variant. Wij kunnen de High Tea helaas niet aanpassen aan andere allergieën, zoals melk-/lactosevrij. Voor een glutenvrije High Tea brengen wij € 1,50 extra in rekening.

 

Het is helaas niet mogelijk de High Tea op het terras te serveren. Dit in verband met uitdrogen van de hapjes en ons speciale High Tea-servies. 

De gerechten op bovenstaande foto zijn een indicatie

en kunnen afwijken van de geserveerde High Tea.Babyshower op één van de de mooiste locaties van Barendrecht

 

Polderzicht is de perfecte locatie voor uw babyshower. Vindt u het ook teveel gedoe om het thuis te vieren? Polderzicht is de ideale plek voor uw babyshower en hoeft helemaal niet duur te zijn!


Met het fantastische uitzicht op de polder is Polderzicht werkelijk een unieke locatie. het team van Polderzicht denkt met u mee zodat wij er samen voor zorgen dat uw babyshower een succes zal worden!

 

De kosten voor een high tea babyshower bedragen €25,00 per persoon. Compleet met versiering en aangepast aan de kleuren.

Voor een high tea babyshower inclusief taart rekenen wij €29,50 per persoon. 

 

Interesse of meer informatie?

stuur uw vraag naar malissa@theehuyspolderzicht.nl Het annuleren van de high tea voor één of meerdere personen kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de (te laat) geannuleerde high tea alsnog in rekening te brengen. Dit omdat wij uitsluitend werken met dagverse producten. De hapjes die over zijn, kunnen meegenomen worden naar huis.

stuur ons een appie

Typefouten voorbehouden. Aan de getoonde teksten en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.


Volg ons